مرور تازه‌ترین فعالیت‌های نوآوری اجتماعی رعنا
در این بخش می‌توانید مجموعه‌ای از محتواها، اخبار، رویدادها و پروژه‌های نوآوری اجتماعی را مرور کنید؛ تلاش‌هایی که با هدف حل مسائل واقعی کشور و بهبود کیفیت زندگی در مناطق کم‌برخوردار شکل گرفته‌اند.
آب؛ منبع زندگی، چالش ملی و میدان نوآوری اجتماعی
مقالات

آب؛ منبع زندگی، چالش ملی و میدان نوآوری اجتماعی

بخش ۱ – مقدمهآب، به عنوان حیاتی‌ترین منبع طبیعی، نقشی بی‌بدیل در پایداری زیست‌محیطی، امنیت غذایی، سلامت و توسعه اقتصادی دارد. این منبع نه‌تنها اساس بقای انسان و دیگر موجودات زنده را تشکیل می‌دهد، بلکه به‌طور مستقیم بر کیفیت زندگی و رفاه جوامع تأثیر می‌گذارد. در جهان امروز، بحران آب یکی از جدی‌ترین چالش‌های قرن […]

۵ ایده نوآورانه برای مقابله با سوءتغذیه در مناطق محروم
مقالات

۵ ایده نوآورانه برای مقابله با سوءتغذیه در مناطق محروم

سوءتغذیه یکی از مهم‌ترین عوامل تهدیدکننده‌ سلامت در جوامع است. در بسیاری از کشورها مانند کنیا، بنگلادش، میانمار، اتیوپی و… بخش بزرگی از افراد جامعه درگیر این معضل‌اند. حتی در ایران نیز بسیاری از افراد، از عدم وجود امنیت غذایی رنج می‌برند. بااین‌حال با ایده‌های نوآورانه و کم‌هزینه می‌توان به مبارزه با این مسئله پرداخت. در این متن […]

کمک به مناطق محروم با ۳ گام عملی
مقالات

کمک به مناطق محروم با ۳ گام عملی

کمک به مناطق محروم، مهم‌ترین مسئولیت اجتماعی هر فرد است. اگر دغدغه‌مند باشید، حتما تا الان بارها از خودتان پرسیده‌اید که چگونه می‌توانیم به مناطق محروم کمک کنیم؟ به تعداد انسان‌هایی که نیاز به کمک دارند، راه برای کمک به مناطق کم‌تر برخوردار وجود دارد؛ اما با این وجود ما در اینجا ۳ گام مهم […]

بحران فراموش شده سلامت روان در مناطق محروم
مقالات

بحران فراموش شده سلامت روان در مناطق محروم

سلامت روان در مناطق محروم، حلقه‌ای مفقود از زنجیره سلامت است. حدود ۴۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان از بیماری‌های روانی رنج می‌برند که ۲۸۰ میلیون نفر از آن‌ها اختلالات افسردگی دارند؛ اما فقط تعداد بسیار کمی از آن‌ها می‌توانند به خدمات سلامت روان دسترسی داشته باشند. در این مطلب ابتدا به بررسی چیستی سلامت […]

چگونه از بحران سوءتغذیه پیشگیری کنیم؟
مقالات

چگونه از بحران سوءتغذیه پیشگیری کنیم؟

بحران سوءتغذیه یکی از مهم‌ترین بحران‌های جوامع بشری است. در بسیاری از کشور‌ها، اکثر افراد دسترسی به غذای کامل و سالم را ندارند. این بحران هر سال با بدتر شدن شرایط اقتصادی، تغییرات اقلیمی، گرمایش جهانی و… شدیدتر می‌شود. در این مقاله نوآوری‌هایی را بررسی می‌‌کنیم که با افزایش امنیت غذایی در مناطق محروم یا توانمندسازی این مناطق، […]